Flyttebyrå Lillestrøm

Å flytte kan være en tidkrevende og stressende opplevelse. Uansett om du flytter innenfor Lillestrøm, Viken-området eller til og fra disse områdene, kan et lokalt flyttebyrå være din beste venn i denne prosessen. En av de viktigste aspektene ved en vellykket flytteprosess er transporten av dine møbler og inventar, og her kommer flyttebyråene i Lillestrøm inn i bildet som redningsmenn for den hektiske tiden.

På eiendomsmeglerlillestrom.no har vi samlet informasjon om lokale flyttefirma i Lillestrøm og populære tjenester de tilbyr for deg som er på flyttefot. I sum kan det å leie et flyttebyrå i Lillestrøm være den mest fordelaktige og kostnadseffektive løsningen for å navigere flytteprosessen. Du kan spare tid, energi og bekymringer, samtidig som du sikrer at dine eiendeler blir håndtert med omhu og presisjon.

Flyttebyrå i Lillestrøm

Profesjonell flytting

Flytting av møbler og inventar er kjernekompetansen til de fleste flyttebyråer i Lillestrøm. Vi har samlet noen lokale aktører som har erfaring og ekspertise i å håndtere møbler og eiendeler med omhu og presisjon. Uansett om du har tunge møbler, verdifulle antikviteter eller skjøre gjenstander, vil flyttebyråene i Lillestrøm sørge for at alt blir trygt og skånsomt transportert til ditt nye hjem.

Spar tid og energi

Selvfølgelig kan du vurdere å utføre flyttingen selv eller med hjelp fra venner og familie. Men det er viktig å huske på at en flytteprosess innebærer mye mer enn bare å laste og losse. Du må planlegge, organisere, skaffe riktig utstyr og ta hensyn til logistikken. Å leie et flyttebyrå i Lillestrøm lar deg delegere denne kompliserte oppgaven til eksperter, noe som frigjør din tid og energi til andre viktige aspekter av flyttingen, som å tilpasse deg til ditt nye hjem.

Hva koster flyttetjenester i Lillestrøm

Det kan virke som om å leie et flyttebyrå i Lillestrøm er en dyr tjeneste, men når du ser nærmere på kostnadene, kan det faktisk være mer økonomisk enn å gjøre alt selv. Flyttebyråer gir deg en omfattende tjeneste som inkluderer transport, forsikring for dine eiendeler og profesjonell behandling av dine eiendeler. Når du legger til kostnadene for å leie en lastebil, kjøpe emballasje og utstyr, og ta fri fra arbeid for å gjennomføre flyttingen selv, kan det vise seg at å leie et flyttebyrå er den mer fornuftige økonomiske beslutningen.

Prisene på flyttetjenester i Lillestrøm varierer men ligger på rundt 1600 kroner per time for flyttehjelp med to personer og flyttebil. Timeprisen inklusive tre mann og flyttebil ligger på rundt 2100 kroner.

 • 1 roms leilighet Lillestrøm (ca. 35m²): fra kr 5.000,- til kr 8.000,-
 • 2 roms leilighet Lillestrøm (ca. 50m²): fra kr 6.500,- til kr 12.000,-
 • 3 roms leilighet Lillestrøm (ca. 75m²): fra kr 10.000,- til kr 15.000,-
 • 4 roms leilighet Lillestrøm (ca. 100m²): fra kr 15.000,- til kr 22.000,-

Prisene er gjennomsnittlige for flyttebyråene i Lillestrøm og avhenger av oppdrag til oppdrag, adresser hvor en flytter fra og til og størrelsen på flyttelasset som skal flyttes. Det er også noen flyttebyrå som kan gi fastpris på flytting etter at man har gjennomført en befaring.

Beregne størrelsen på et flyttelass

En av de første og viktigste spørsmålene som dukker opp når du planlegger en flytting, er hvor stor flyttebil du egentlig trenger. Det er avgjørende å ha en nøyaktig anslått mengde plass som kreves, for å unngå unødvendige kostnader eller problemer under flytteprosessen. Selv om det kan være en utfordrende oppgave, finnes det enkle tommelfingerregler som kan hjelpe deg med å beregne størrelsen på ditt flyttelass, og vi skal utforske dem her.

Boarealet som startpunkt

En god start for å beregne størrelsen på flyttelasset er å se på boarealet i ditt nåværende hjem. Her er en tommelfingerregel: 1 kvadratmeter boflate tilsvarer omtrent 0,35 kubikkmeter plass i en flyttebil. Så hvis du har en leilighet på 60 kvadratmeter, kan du estimere at du trenger rundt 21 kubikkmeter plass i flyttebilen.

Antall rom som indikasjon

En annen metode er å bruke antall rom i hjemmet ditt som en indikasjon. Her er noen generelle estimater basert på antall rom:

 • 2-roms leilighet på 40-70 kvadratmeter krever omtrent 20-25 kubikkmeter plass.
 • 3-roms leilighet på 65-90 kvadratmeter krever omtrent 25-30 kubikkmeter plass.
 • Enebolig på 100-150 kvadratmeter krever omtrent 35-50 kubikkmeter plass.

Husk at disse tallene er omtrentlige, og det kan være variasjoner avhengig av møbler og eiendeler du har.

Spesielle gjenstander

Noen ganger har du spesielle gjenstander som må tas med i beregningen. For eksempel vil vaskemaskiner og komfyrer ta opp omtrent 0,6 kubikkmeter hver. Flytteesker, som er vanlige i en flytteprosess, utgjør omtrent 0,1 kubikkmeter hver. Det er viktig å inkludere disse gjenstandene i beregningen for å få en mer nøyaktig estimert størrelse på flyttelasset.

Ikke glem å ta med boder, garasjer, kjellere og loft i beregningen. Disse områdene kan inneholde gjenstander som også må flyttes, selv om de kanskje ikke er like synlige som det som er i hovedboligen. Husk å inspisere alle lagringssteder nøye for å identifisere gjenstander som skal flyttes.

Få hjelp av lokale flyttebyrå i Lillestrøm

Å organisere og utføre en vellykket flytteprosess krever grundig planlegging, styring og ikke minst fysisk arbeid. Heldigvis finnes det lokale flyttebyråer i Lillestrøm som kan være nøkkelen til en smidig og stressfri flytting. Blant de anbefalte alternativene som eiendomsmeglere i Lillestrøm ofte peker sine kunder mot, finner vi Flyttefoten AS, Majoren Flyttebyrå og Solsidan Flyttebyrå.

flyttefoten

Flyttefoten AS er blant de eldste flyttefirmaene på Østlandet, og det har opparbeidet seg en solid rykte for sin langvarige erfaring og ekspertise i flyttebransjen. En av de mest imponerende aspektene ved Flyttefoten AS er deres evne til å håndtere spesialiserte flytteoppdrag, inkludert tunggods som pianoer. Å flytte slike tunge og verdifulle gjenstander krever spesiell kompetanse og utstyr, og dette firmaet har begge deler. De er også kjent for sin håndtering av dødsbo, en tjeneste som ofte blir brukt av meglerkontorer i Lillestrøm. Flyttefoten AS tar seg av tømming, rydding og rengjøring av dødsbo, noe som gir familier muligheten til å håndtere den følelsesmessige prosessen med å miste en kjær uten å måtte bekymre seg for de praktiske aspektene ved boet.

majoren

Majoren Flyttebyrå er et annet flyttebyrå som opererer mye i Lillestrøm og Skedsmo-området. Selv om de kanskje ikke er like store som noen av de nasjonale konkurrentene, har de bygget sitt rykte på å levere høy kvalitet og effektive flyttetjenester. De har spesielt målrettet seg mot high-end-markedet, og dette gjenspeiles i kvaliteten på tjenestene de tilbyr. I tillegg til flytting, kan Majoren Flyttebyrå også hjelpe deg med flyttevask, mellomlagring og dødsbo-tjenester, noe som gjør dem til en komplett løsning for alle dine flyttebehov.

Både Flyttefoten AS og Majoren Flyttebyrå setter sikkerhet og trygghet for kundene sine høyt. De har forsikring som dekker eventuelle skader eller tap under flytteprosessen, og deres erfarne mannskap sørger for at eiendelene dine blir behandlet med omhu og presisjon gjennom hele prosessen.

Uansett hvilket av disse lokale flyttebyråene du velger i Lillestrøm, kan du forvente en flytteopplevelse som er profesjonell, pålitelig og skreddersydd etter dine behov. Flytting trenger ikke å være en krevende opplevelse når du har eksperthjelp ved din side. Så neste gang du skal flytte i Lillestrøm, vurder å kontakte enten Flyttefoten AS eller Majoren Flyttebyrå for å gjøre prosessen så sømløs og enkel som mulig.

Dette kan du få hjelp til

Flytting kan være en omfattende prosess som ofte virker uendelig lang og slitsom. Mange av oss har opplevd den stressende følelsen av å pakke ned hele livet vårt i esker, transportere møbler og eiendeler til et nytt sted, og deretter pakke ut og organisere alt på nytt. Heldigvis finnes det måter å gjøre flytteprosessen raskere og mer effektiv på, slik at du kan komme deg raskt inn i ditt nye hjem. Hvis du ønsker at flytteprosessen skal gå raskt og effektivt, er profesjonell hjelp veien å gå. Det er ingenting galt med å be om hjelp når du flytter. Tvert imot, å samarbeide med et pålitelig flyttebyrå kan bidra til å redusere stresset og spare deg for mye tid og energi.

Her er noen tjenester du kan få hjelp til når du er på flytte i Lillestrøm

 • Pakking og demontering av møbler
 • Flytteservice
 • Transport
 • Flyttevask
 • Mellomlagring

En av de viktigste aspektene ved en smidig flytting er god planlegging. Du kan få hjelp fra et flyttebyrå allerede i denne fasen ved å benytte deg av deres ekspertise og råd. Profesjonelle flyttebyråer kan hjelpe deg med å lage en detaljert plan for hele flytteprosessen, inkludert tidsplanlegging, emballasje, demontering av møbler, flyttetransport og mer. En solid plan legger grunnlaget for en vellykket flytting.

Til slutt, husk å ta deg tid til å slappe av og puste under hele flytteprosessen. Det kan være en travel tid, men det er viktig å ta vare på din egen velvære og helse. Ta pauser når du trenger det, drikk nok vann og sørg for å få nok søvn.

Flytting trenger ikke å være en uendelig lang og stressende opplevelse. Med god planlegging og profesjonell flyttehjelp fra flyttebyrå i Lillestrøm, kan du gjøre prosessen raskere og mer effektiv. Husk at det er helt greit å be om hjelp når du skal flytte. Det vil ikke bare gjøre flyttingen enklere, men også sørge for at du kommer deg raskt og smidig inn i ditt nye hjem.