Eiendomsmegler Lørenskog

Ser du etter eiendomsmegler på Lørenskog? Å navigere i eiendomsmarkedet kan være en utfordrende prosess, spesielt i områder som Lørenskog, hvor markedet er dynamisk og konkurransen er høy. For de som ser etter sin drømmebolig eller ønsker å selge eiendommen sin til best mulig pris, er valget av riktig eiendomsmegler viktig.

Selge bolig

Lokalkjente og dyktige eiendomsmeglere hjelper deg med salg av bolig.

Verdivurdering

Lurer du på hva din bolig er verdt? Få tilbud om uforpliktende verdivurdering.

Meglertjenester

Eiendomsmeglere bistår deg med spørsmål, rådgivning og meglertjenester.

Beste eiendomsmegler Lørenskog

Når du skal kjøpe eller selge eiendom i Lørenskog, er det avgjørende å velge en eiendomsmegler som ikke bare kjenner det lokale markedet inn og ut, men som også kan representere dine interesser på best mulig måte.

Vi hjelper deg med å finne lokale eiendomsmeglere som bistår deg med profesjonelle meglertjenester, inkludert verdivurdering av bolig.

 

Kjøpe og selge bolig i Lørenskog

Lørenskog, en kommune i den pulserende Oslo-regionen og nå en del av Viken fylke, har en rik historie og en strategisk beliggenhet som gjør den attraktiv for både boligkjøpere og investorer. Siden det ble skilt ut fra Skedsmo i 1908, har Lørenskog utviklet seg fra å være et historisk landskap til å bli et moderne samfunn, samtidig som det har bevart over 40 fredede kulturminner. Disse inkluderer imponerende gravrøyser fra jernalderen, som vitner om områdets lange historie.

Beliggenheten nær Oslo gjør Lørenskog til et attraktivt sted for de som ønsker å kombinere fordelene ved å bo i nærheten av hovedstaden med roen og kvalitetene et mindre samfunn kan tilby. Med en befolkning på litt over 40.000 mennesker og en befolkningstetthet på 616 mennesker per kvadratkilometer, tilbyr Lørenskog en god blanding av urban og landlig atmosfære.

 

Når du vurderer å selge boligen din, kan lokale eiendomsmeglere være den avgjørende faktoren for en vellykket transaksjon. Disse erfarne fagfolkene er ikke bare eksperter på eiendomsmarkedet i ditt område, men de kan også hjelpe deg med å gjøre boligen klar for salg på en måte som maksimerer dens appell og verdi.

Verdivurdering Lørenskog

Å fastsette riktig verdi på en bolig er en avgjørende faktor både for selgere og kjøpere. Den nøyaktige verdien av en bolig tar hensyn til en rekke komplekse variabler, og det er her verdivurdering kommer inn. Boligens beliggenhet er en hjørnestein i verdivurderingen. Dette handler ikke bare om geografiske koordinater, men om hva som omgir boligen. Nærhet til offentlig transport, skoler, butikker, parker og andre fasiliteter spiller en stor rolle. Solforhold, utsikt og generell tilgjengelighet er også avgjørende faktorer som kan påvirke verdien betraktelig. På Lørenskog og i Lillestrøm, med sin nærhet til Oslo og gode kommunikasjonsmuligheter, kan beliggenheten ha stor innflytelse på prisen.

Andre faktorer som tas hensyn til i verdivurdering:

 • boligens stand
 • størrelse, rom og areal
 • det lokale markedet

Finn beste megler

Stjerne megler

Fyll ut et skjema og motta flere tilbud fra lokale eiendomsmeglere på Lørenskog.

Meglertjenester | Verdivurdering | Selge bolig | Selge leilighet | Utleie

Få tilbud fra eiendomsmeglere

 

Kostnader for eiendomsmegler

Prisen på en eiendomsmegler i Lørenskog varierer ut i fra flere faktorer, inkludert meglerens tjenester, eiendommens verdi og den valgte prismodellen. Her er en grunnleggende oversikt over hva du kan forvente i forhold til kostnader når du samarbeider med en eiendomsmegler.

Prismodeller for eiendomsmeglere på Lørenskog

 • Provisjon: Provisjonsmodellen er en vanlig måte å betale eiendomsmeglere på. Her avtales det en prosentsats av salgssummen som megleren mottar som betaling når boligen blir solgt. Provisjonssatsen varierer, men ligger vanligvis et sted mellom 1% og 3,6% av salgssummen. Jo høyere salgssum, jo mer vil megleren motta i betaling.
 • Fastpris: Med denne modellen blir du og eiendomsmegleren i Lørenskog enige om en fast pris for salgsoppdraget uavhengig av boligens salgssum. Dette gir deg forutsigbarhet når det gjelder kostnader, uavhengig av om boligen blir solgt til en høyere eller lavere pris enn forventet.
 • Timespris: Timesprismodellen innebærer at du og eiendomsmegleren avtaler en fast timesats basert på forventet tidsbruk. Dette kan være egnet for spesielle oppdrag der salgsprosessen er mer kompleks og krever ekstra tid og innsats.

Eiendomsmegler Lørenskog, hva påvirker prisen?

Variablene som påvirker prisen for eiendomsmegler kan variere avhengig av flere faktorer. Her er noen av de mest sentrale variablene som kan påvirke prisen for eiendomsmeglertjenester:

 • Eiendommens Verdi: Prisen på eiendomsmeglertjenester kan ofte være proporsjonal med eiendommens verdi. Jo høyere verdien på eiendommen, desto høyere kan provisjonen være. Dette er fordi meglere ofte tar en prosentandel av salgssummen som kompensasjon.
 • Område og beliggenhet: Eiendommens beliggenhet spiller en betydelig rolle i prissettingen. I områder med høy etterspørsel og høyere boligpriser kan meglerne ta høyere priser. Populære og attraktive områder kan føre til økte tjenestepriser på grunn av økt etterspørsel.
 • Konkurranse og markedsforhold: Konkurranse blant eiendomsmeglere i et bestemt område kan påvirke prisene. Hvis det er mange meglere som konkurrerer om oppdragene, kan det føre til at prisene presses nedover. Omvendt, hvis det er færre meglere tilgjengelige, kan prisene være høyere.
 • Meglerens erfaring og omdømme: Erfaring spiller en viktig rolle i prissettingen. Velrenomerte og erfarne eiendomsmeglere kan ta høyere priser fordi de kan tilby ekspertise og pålitelighet som kan gi kundene trygghet i prosessen.
 • Oppdragets mmfang og ekstratjenester: Kompleksiteten og omfanget av oppdraget kan påvirke prisen. Hvis oppdraget innebærer mer tid, innsats eller spesielle tjenester som profesjonell boligstyling eller avansert markedsføring, kan det føre til høyere kostnader.
 • Valg av tjenester og markedspakker: Meglere tilbyr ofte ulike markedsføringspakker med forskjellige tjenester og nivåer av eksponering. Hvis du velger en mer omfattende markedsføringspakke, kan prisen være høyere.
 • Lokale økonomiske forhold: Generelle økonomiske forhold og eiendomsmarkedets helse i området kan også påvirke prisingen. I perioder med høy etterspørsel og stigende boligpriser kan meglertjenester være høyere.

 

Se hva eiendomsmegler koster
Tjenestester/materiellPris
Markedspakke leilighet20.900,-
Smart Solgt (ekstra markedsføring, valgfritt)4.400,-
Oppgjørshonorar6.900,-
Visningshonorar7.000,-
Tilretteleggingsbegyr13.900,-
Provisjon*43.120,-
Eiendomsregister og e-signering1.750,-
Grunnboksutskrifter og tinglyste dok.688,-
Meglerpakke med OBOS Energimerke4.100,-
Bygningstegninger705,-
Eiendomsmeglerpakke2.817,-
Ferdig attest med midlertidig brukstillatelse705,-
SK Tinglysningsgebyr440,-
Söderberg & Partners. Boligselgerforsikring (valgfritt)11.377,-
Eierskiftegebyr, selger6.115,-
Totalt for meglers tjenester125.020,-
'*provisjonen vil avhenge av oppnådd salgssum.I tillegg kommer utgifter til takstrapport på cirka 9000,-

Prisene er hentet fra DnB Eiendom.

Boligmarkedet her

Blandingsbebyggelsen i Lørenskog reflekterer kommunens dynamiske natur. Fra etablerte boligområder til moderne leilighetskomplekser og industribygg, tilbyr Lørenskog et bredt spekter av boligalternativer for å møte de varierte behovene til sine innbyggere. Denne mangfoldigheten tiltrekker seg en bred demografisk befolkning, fra unge profesjonelle som søker nærhet til Oslo, til familier som ser etter et fredelig sted å vokse opp.

Søk eiendomsmegler i Lillestrøm

Lokale meglerkontor på Lørenskog

Lokale meglerkontor på Lørenskog er dypt forankret i lokalsamfunnet. De har inngående kjennskap til byens ulike nabolag, boligtyper og livsstils behov. Denne lokale innsikten gjør det mulig for meglerne å gi deg råd om de beste områdene å bo i, skoler, transportforbindelser og andre viktige aspekter som kan påvirke ditt valg av eiendom.

Når det kommer til å kjøpe eller selge eiendom, står valget av riktig meglerkontor sentralt. I Lørenskog, en kommune med en spennende blanding av historisk rikdom og moderne bekvemmeligheter, utmerker to meglerkontorer seg spesielt: DNB Eiendom og Aktiv Eiendomsmegling. Disse to aktørene tilbyr omfattende tjenester som kan hjelpe både kjøpere og selgere med å navigere i eiendomsmarkedet med større selvtillit og suksess.

 

DnB Eiendom

DNB Eiendom
Adresse: Kanalveien 18, 2004 Lillestrøm
Telefon: 91 50 48 00

DNB Eiendom har sitt lokale kontor sentralt plassert i Lillestrøm sentrum, I Kanalveien. Meglerkontoret med 15 ansatte er størst i byen og huser meglere med lang erfaring innen boligmarkedet i Romerike. Meglerne hjelper deg med alt fra verdivurdering til å klargjøre boligen til visning.

 

Aktiv Eiendom

Aktiv Lillestrøm
Adresse: Torvet 5, 2000 Lillestrøm
Telefon: 63 80 90 72

Midt på Torvet i Lillestrøm finner du Aktiv Eiendomsmegling. Kontoret hjelper deg med kjøp og salg av bolig i Lillestrøm og lokaltområdet. Aktiv Lillestrøm er kjent for høy kompetanse og fornøyde kunder. Med brennende lidenskap er de et naturlig valg av eiendomsmegler i Lillestrøm.

 

Krogsveen Lillestrøm

Krogsveen Lillestrøm
Adresse: Adolph Tidemandsgt. 38, 2000 Lillestrøm
Telefon: 63 80 69 80

Krogsveen i Lillestrøm ble etablert i 1995 og består av lokalkjente eiendomsmeglere med høy kunnskap om boligmarkedet i Romerike. Meglerkontoret er det eldste i området og bistår med rådgivning, verdivurdering og kjøp & salg av bolig og eiendom i Lillestrøm Kommune.